Takaisin

Romppu

Viimeksi kirjautunut 5.8.2017
  • Omistaja: Sini
  • Olen kotoisin: Espoo, Tuomarila
  • Olen luonteeltani: Leikkisä, Tottelevainen, Vilkas, Ystävällinen
  • Rotuni on: x-rotu
  • Olen kooltani: Suuri
  • Tykkään harrastaa: Agility, Leikkiminen, Lenkkeily, Metsästys, Nukkuminen, Seuranpito, Tottelevaisuus, Ulkoilu

Minä olen valloittava pojanveijari nimeltä Romppu ja etsin itselleni vakiokummia. Olen käynyt koirakoulussa nuorempana ja osaan ihan oikeesti käyttäytyäkkin. Uskotteko? 😉 Kyllä ihan oikeesti osaan, ainakin mikäli ihminen osaa vaatia minulta hyvän koirakansalaisen käytöstapoja. Olen varsin kiltti, seurallinen, leikkisä, tottelevainen ja hellyyttävä tapaus, mikäli minulle osaa asettaa rajat eikä luista niistä.
Oon sillei kiva heppu, että oikean tyypin kanssa osaan kulkea julkisissakin liikennevälineissä oikein kivasti ja myös esim. juoksuvyössä osaan mennä vierellä nätisti juosten. Kaikkia muitakin kivoja ja hyödyllisiä taitoja osaan. Fiksukin olen, jos minun kanssani haluaa jotakin puuhailla (etsintä ja jälkileikeistä tykkään erityisesti) tai opettaa temppuja, sekin sopii oikein mainiosti (osaan jo aika monta!). Kunhan totun ensin paikkaan ja ihmisiin (jossa ei yleensä kestä kauaa) pärjään hyvin yksin 8 tuntia. Osaan olla myös kerrostalossa, sillä sellaisessa olen enimmäkseen asunutkin. En hauku, enkä tuhoile mitään (paitsi omat lelut saattaa saada kyytiä, hähä;). Voit myös tulla minun omaan kotiini minua hoitamaan ja lenkittämään. Esittelen sinulle varmasti kaikki hienoimmat leluni. Metsässä tykkään samoilla ja voin kantaa omat tavarani omassa repussa, voin lähteä vaikka vaelluskaveriksin!
Ainiin, yleensä en välitä muista koirista niin kauheesti mutta joistain harvoista kyllä, se vaan vaatii aina ensin totuttelua. Lenkillä kyllä ohitan kaikki hienosti. Helpompaa kuitenkin olisi jos hoitopaikassani ei olisi muita eläimiä (hevosiin olen tottunut:). Pienet lapset on mun mielestä vähän outoja ja vaikka en ketään syö, tarvitsen aika paljon tukea ihmiseltä jos olen läheisissä tekemisessä pienten lasten kanssa. Tykkäisin enemmän aikuisesta ihmiskaverista/kavereista, sillä olenhan itsekkin jo keski-ikäinen (7vee). Sopisinkin oikein hyvin kummikoiraksi jollekkin/joillekkin, jolla ei ole mahdollisuutta pitää nyt omaa koiraa, mutta ikävöi välillä karvoja housuissa, hännän hakkausta jaloissa ja lipiä poskilla. Olen keskikokoinen/iso ja tietysti komea (leikattu) poika, painan vajaa 30kg ja asun mun ihmisteni kanssa Espoossa Tuomarilassa.
Ihmiseni sanoivat, että voivat tuoda minut myös vähän pidemmälle hoitoon, joten jos asut viereisillä paikkakunnilla (Helsinki, Kirkkonummi, Kauniainen, Vantaa esim.) se ei ole este. Mikäli olet kiinnostunut hengailemaan kanssani tai tiedät jonkun, jolle voisin olla kiva vakkarikoiraystävä, otathan yhteyttä omistajaani yksäriviestillä… Lipiterveisin: Romppu 🙂

Luo käyttäjätili ja ota yhteyttä

Kerro kokemuksiasi tästä koirasta.