Palvelut

Koirakoulu kontakti

Koirakoulu Kontakti tarjoaa monipuolisia palveluita koiranomistajille. Päätarkoituksena on edistää koirien hyvinvointia sekä parantaa ihmisen ymmärrystä eläimen oppimisesta selkeällä ja yksinkertaisella tavalla.

Keskustan Eläinkauppa

Keskustan Eläinkauppa on Sinua yksilöllisesti palveleva pieneläimiin erikoistunut eläinkauppa aivan Helsingin ydinkeskustassa. Palvelemme 170 m²:n tiloissamme, joista löydät laadukkaat eläinten ruoat sekä keskustan laajimman tarvikevalikoiman kaikille kodin karvaisille lemmikeille

Pieneläinklinikka Veterica

Klinikkamme toimii Kirkkonummella ja se on ensisijaisesti ensiapuklinikka. Tarjoamme myös perusterveydenhuoltoa ajanvarauksella lemmikillesi. Olemme avoinna joka päivä. Teemme myös kotikäyntejä.

Koirakoutsi

Koirakoutsin valmennuksissa ja koulutuksissa panostamme käytännönläheiseen, tehokkaaseen ja yksilölliseen opetukseen. Haluamme osaltamme auttaa koiranomistajaa saamaan vierelleen onnellisen, yhteistyökykyisen ja -haluisen koiran, joka nauttii elämästään.
Koulutuksemme pidetään lämpimissä halleissa, mikä mahdollistaa treenaamisen läpi vuoden hyvissä olosuhteissa. Kaikki kouluttajamme ovat pitkänlinjan koiraharrastajia, jotka kouluttavat positiiviseen palkitsemiseen perustuen. Krista on myös ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.

Koirakahvila Vainu

Suomen ensimmäinen Koirakahvila, kohtaamispaikka kaikille koiraihmisille. Valikoimassa kotitekoisia leivonnaisia ja muita kahvilatuotteita sekä koirille omat herkut. Lisätietoja kotisivuilta & faceboo
TERVETULOA KOIRAN KANSSA TAI ILMAN!

Koirapalvelu Virike Tmi

Kurssitila Vantaan Petikossa on viihtyisä. Perheesi tarpeet otetaan aina huomioon. Kouluttaminen perustuu oppimisen teorian ja käytännön tuntemiseen. Kouluttajalla on 20 v. koirakokemus ja biologin koulutus. Ajankohtaisin tieto kotisivuilta!

Carowart

  • Osoite: Hakkalandintie 84 Näytä kartalla
  • Paikka: Sipoo
  • Puhelin: +358 9 272 6171

Carowart on pieni ja kodikas täydenpalvelun koirahoitola kaikille roduille. Tämä ei ole mikään “häkkihoitola”, vaan koirat asuvat erillisessä kalustetussa huoneistossa. Rakennuksen yhteydessä on aidattu juoksutarha ja tonttia ympäröi laaja metsäalue.

Naturashop.fi

Verkkokauppa. Luonnollisia tuotteita koirille.
Verm-x yrttivalmiste, Hopeatuotteita, Aktiv Hund vihersimpukkatablettejä ym.

Mamma Maria

Ihana italialainen ravintola. Maukkaat ja isot annokset. Pieni chihuahua sai tulla mukaan sisään.

Joen Eläinlääkäriasema

Aivan ihana eläinlääkäri Joensuussa Tulliportinkadun ja Kaislakadun risteyksessä. Jussi Hyvönen on rautainen ammattilainen, joka ei kuitenkaan ole unohtanut lämpöä ja rakkaudellisuutta, toisin kuin moni muu eläinlääkäri nykyään. Joen Eläinlääkäriasemalla tulee vahvasti tunne, että minusta ja koirastani välitetään ja sieltä saa kiireetöntä hoitoa.

Varjola

Varjolan matkailutilalla Laukaassa, Keski-Suomessa toimii myös KoiraVarjola. Koiraystävälliseen palveluun kuuluu useita majoitusvaihtoehtoja koiran kanssa sekä monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja harrastamiseen. Aivan Varjolan läheisyydestä löytyvät ulkoilutusalueet, luontoreitit ja pururadat sekä haku- ja jälkimetsät, jälkipellot, järvenrantaa, vesialueita ja koulutuskenttiä. Lisäksi Varjolasta löydät niin ravintola-, kokous- ja koulutus- kuin saunapalvelutkin. Kokonaisuudet räätälöidään vieraidemme toiveiden mukaisesti.

Café Manuela & Kahvila Pikkukuppi

  • Paikka:

Molemmat em. kahvilat sallivat koirat sisätiloissaan. Manuelassa (Läntinen Rantakatu) on tästä erillinen kyltti ulko-ovessa ja Pikkukupin (Maariankatu) omistaja on koirallinen ystäväni ja heille haukut ovat myös tervetulleita. Molemmat kahvilat sijaitsevat Turussa.

Koirakoulu Jasperi

  • Osoite: Koulutukset pidetään Porin keskustan tuntumassa ulkona (pentukoulut Tassucatin tiloissa) Näytä kartalla
  • Paikka:
  • Puhelin: 040 737 6749
  • Sähköposti: [email protected]

Koirakoulu Jasperi on kotikoirille suunnattu koirakoulu, joka toimii Porissa. Koulutusten ytimenä on sujuva ja iloinen arki koirien kanssa. Koulutusmenetelmämme perustuvat tutkittuun tietoon eläinten oppimisesta ja hyvinvoinnista. Oma-aloitteiset ja oivaltavat koirat ovat ilomme!

3D Crush Café

3D-tulostuskahvila. Asiakkaiden koirat ovat aina tervetulleita! Joskus kahvilassa pyörii myös omistajien rapsutuksia rakastava corgi.

Koirakoulu Jasperi

Koirakoulu Jasperi on Porissa toimiva koirakoulu, jonka toiminnan ytimenä on sujuva ja iloinen arki koirien kanssa. Kouluttajana toimii ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun tietoon eläinten oppimisesta ja hyvinvoinnista. Koulutuksia ulkona sekä ajoittain vuokratuissa sisätiloissa. Myös yksityiskäyntejä sekä apua käyttäytymisongelmien kanssa.

Hotelli Vanha Rauma

Rauhallinen kaksikerroksinen hotelli Vanhassa Raumassa. Tilava huone ja tilava kylpyhuone.
Vieressä puistoalue, jossa koiraa helppo ulkoiluttaa. Kannattaa soittaa ja varmistaa, että saa lemmikkihuoneen, jotka sijaitsevat alakerrassa respan vieressä.
Hotellissa hyvä ruokaravintola emännälle/isännälle ja hyvä aamiainen.

Koirahoitola Louhelainen

Koirahoitola Louhelainen on Joensuun Enossa sijaitseva koirahoitola, joka on varustettu omalla koirapuistolla. Yksilöllinen hoito, päivittäin vapaata liikuntaa aidatulla, suurella pihamaalla. Omistajat asuvat pihapiirissä.

Synesteettinen Sivellin

Synesteettinen Sivellin on Limppu Witickin kevytyritys, jonka kautta asiakkaan on mahdollista tilata lyijykynäpiirroksia tai akryylimaalauksia ideansa tai valokuvansa pohjalta. Palvelu sijaitsee verkossa, ja siksi teoksia on helppo tilata mistä päin Suomea tahansa. Limppu on erikoistunut koirien muotokuvien tekemiseen.

Eläineettiset arvot ovat kokonaisuudessaan otettu huomioon taiteilussa. Muun muassa taiteessa käytetyt välineet (maalit ja siveltimet) eivät sisällä eläinperäisiä aineita.