Takaisin

Minna

Viimeksi kirjautunut 19.5.2014
  • Ikä: 46
  • Kokemus: Kokenut
  • Paikkakunta: Vantaa
  • Haen koiraa, jonka luonne on: Lapsirakas, Leikkisä, Rauhallinen, Tottelevainen, Vilkas, Ystävällinen
  • Hakemani koiran koko: Jätti, Keskikoko, Pieni, Suuri
  • Hakemani harrastukset: Agility, Leikkiminen, Lenkkeily, Nukkuminen, Seuranpito, Tottelevaisuus, Ulkoilu
Luo käyttäjätili ja ota yhteyttä

Olen onnellinen junnupinserin omistaja. Elämässäni on ollut neljä koiraa. Ensimmäinen koirani oli sekarotuinen, seuraavat kolme pinsereitä. Olen kouluttanut Tokoa ja Agilityä Riihimäen seudun kennelkerhossa n. 13 vuotta sitten. Kaksi ekaa pinseriäni olivat kumpikin Suomen muotovalioita ja lisäksi kävimme tokossa, agilityssä ja jonkin verran PK- koulutuksessa. Olen perehtynyt koirien ja susien luonnonmukaiseen ruokavalioon. Nykyisen pinserini kanssa harrastamme juoksua, rally tokoa, tokoa, agilityä, temppuja ja näyttelyharjoittelua. Koska olen liikunnallinen ihminen, ehdin lenkittämään myös muiden koiria, ota yheyttä 🙂 Asumme Vantaan Pähkinärinteessä.

http://facebook.com/minna.oinaala

Essi Vastaa

Miksi juuri Cesar Millan-tyylinen koulutus? Miksi koira tarvitsee johtajan, jos se jää 4kk ikäisen pentusuden tasolle? 4kk ikäinen susi ei vielä kuulu laumaan, sillä ei ole johtajaa, vaan kaikki lauman sudet hoitavat sitä ja leikkivät sen kanssa. Eikö silloin ihmisenkin kuuluisi olla koiralle enemmän yhteistyökumppani ja luoda koiraan suhde joka perustuu luottamukseen ja mukavaan tekemisee, pakotteiden ja väkivaltaisuuden sijaan?

Minna Vastaa

En koskaan käytä väkivaltaa, pakkotteita tms koirani koukutuksessa. Poistin tekstistäni kyseisen kohdan, koska en ole kyseinen henkilö ja en allekirjoita hänen tekemisiään. Ilon kautta saa tuloksia <3

Kerro kokemuksiasi tästä kummista