Takaisin

Victoria

Viimeksi kirjautunut 18.4.2018
  • Ikä: 24
  • Kokemus: Kokenut
  • Paikkakunta: Helsinki, Töölö
  • Haen koiraa, jonka luonne on: Leikkisä, Pidättyväinen, Rauhallinen, Ystävällinen
  • Hakemani koiran koko: Jätti, Keskikoko, Suuri
  • Hakemani harrastukset: Leikkiminen, Lenkkeily, Nukkuminen, Seuranpito, Ulkoilu
Luo käyttäjätili ja ota yhteyttä

Olen 20-vuotias nuori nainen Helsingistä. Olen valmistunut ylioppilaaksi keväällä 2016 Porissa ja nyt opiskelen graafiseksi suunnittelijaksi Metropolian Ammattikorkeakoulussa ja valmistun keväällä 2021. Olen aktiivinen – harrastan crossfittia tavoitteellisesti ja sen lisäksi käyn kiipeilemässä ja ulkoilemassa.

Koirat ja eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja viihdyn niiden parissa. Vuonna 2016 laitoin Facebookkiin koiranhoito -ilmoituksen ja sitä kautta sain hoitaa ja viettää aikaa monien eri koirien kanssa, ja niistä lopulta minulle jäi kolme pitkäaikaista hoitokoiraa. Näin minulle on kertynyt kokemusta kaikenlaisista ja kaikenkokoisista koirista. Minulla ei ole omia lemmikkejä, joten lemmikkisi saa varmasti täyden huomioni. Kotini lähellä on upeat Töölön ulkoilumaastot ja myös koirapuisto.

Hyvän joustavuuteni, mielikuvitukseni ja myötätuntoni ansiosta osaan ratkoa erilaisia ja haastavia ongelmia. Esimerkiksi yksi pitkäaikaisista hoitokoiristani oli rescuekoira, Dafna, jonka oli todella vaikea luottaa ihmisiin ja ei oikein innostunut vieraista ihmisistä. Onnistuin luomaan tämän koiran kanssa vahvan siteen välillemme ja aina kun käyn moikkaamassa sitä vieraillessani Porissa, Dafna juoksee ja ulvoo innosta ympäri taloa! Dafnasta on tullut minulle todella tärkeä ja ikävöin sitä usein nyt kun asun Helsingissä.

Olen aito, tunneälykäs, rauhallinen, mutta aktiivinen nuori nainen ja uskon, että minusta tulisi lemmikillesi/ lemmikeillesi hyvä ja luotettava hoitaja.

…ja mikä tärkeintä – rakastan eläimiä kaikinpuolin ja odotan kovasti, että saan oman koiran noin vuoden päästä.

Kerro kokemuksiasi tästä kummista