Dogia löi hynttyyt yhteen Host My Pet:n

logo-HMP + dogia-logo

Dogia – Koska koiran kanssa elämä on karvan verran hauskempaa

Iloa, ystävyyttä, läheisyyttä ja liikkumista. Karvaa, kakkapusseja ja kuratassuja. Näitä kaikkia ja paljon muuta on elämä koiran kanssa. Dogia tarjoaa koiraperheiden arkea helpottavia palveluita ja auttaa näin ihmisiä huolehtimaan karvaisista perheenjäsenistään entistäkin paremmin.

 

Toivotko hoitoapua koirallesi?

Palvelustamme löytyy yli 1 000 koirakummia ympäri Suomen. Koirakummius perustuu kummien haluun nauttia koiraseurasta ilman pitkäaikaista sitoutumista. Koirakummi voi pitää koirallesi seuraa tai ulkoiluttaa sitä kun itse olet töissä, viedä koirasi harrastamaan tai jopa hoitaa sitä viikonloppumatkan aikana. Ihan miten yhdessä sovitte.

dogia_koiralogot_Dogia juokseva koira

Kaipaatko koiraseuraa silloin tällöin?

Palvelustamme löytyy yli 800 kummikoiraa ympäri Suomen. Kaipaatko koiraseuraa, mutta et syystä tai toisesta voi ottaa omaa koiraa? Haluatko nähdä millaista on elämä koiran kanssa tai tutustua paremmin johonkin tiettyyn rotuun? Koirakummiuden kautta voit löytää koiraseuraa esimerkiksi ulkoilun tai harrastuksen merkeissä silloin kun sinulle sopii ja ilman pitkäaikaista sitoutumista.

dogia_koiralogot_Dogia iloinen koira

Etsitkö koiraystävällisiä palveluita?

Koiran kanssa matkalla? Päivällinen parhaassa seurassa? Hieronnan ja hemmottelun tarpeessa? Palvelustamme löytyy lähes 900 muiden koiranystävien testaamaa ja suosittelemaa paikkaa ja palvelua ympäri Suomen.

dogia_koiralogot_Dogia perus

Miksi kannattaa rekisteröityä?

Rekisteröitymällä palveluun pääset hyödyntämään palvelumme kaikkia mahdollisuuksia, kuten

  • Tekemään itsellesi profiilin palveluun ja ilmoittautumaan koirakummiksi
  • Tekemään koirallesi profiilin palveluun ja ilmoittamaan sen kummikoiraksi
  • Ottamaan yhteyttä löytämääsi koirakummiin tai kummikoiran omistajaan

Dogia yrityksenä

Dogia on Ratkaisutoimisto Host My Pet Oy:n sekä yksityisten ihmisten omistama yritys, joka syntyi yrittäjyyttä edistävän Oravanpesä -projektin myötä. Dogian taustalla vaikuttavat seuraavat henkilöt:

Mert Mutlu, toimitusjohtaja

Hallitus:
Mert Mutlu (hpj)
Elina Deligeersang
Julia Shevchenko
Daniel Ta

Yhteystiedot

Dogia Oy
Maininkitie 4 D 42
02320 Espoo

[email protected]