Takaisin

Eläinlääkäriasema Mevet

Mevet on pääkaupunkiseudun ensimmäinen yksityinen eläinlääkäriasema. Se perustettiin 1.6.1974. Tarjoamme kaikki pieneläinlääkinnän palvelut. Käytössänne on myös ilman ajanvarausta oleva poliklinikka. Päivystysvastaanottomme toimii niinikään ilman ajanvarausta.

Mervi Larka-Lehto Vastaa

mevetissä on erittäin ystävälliset eläinlääkärit. he kohtelevat koiria loistavasti ja ovat joustavia, ajattelevat myös omistajan kukkaroa.

Anonymous Vastaa

Teillä on Eläinlääläriasema Mevetin vanhat yhteystiedot. Uudet tiedot:
Höyläämötie 5 00380 Helsinki
09 565 5600

Aivan upeat tilat ja edelleen samat ihanat ihmiset palvelemassa.

Anonymous Vastaa

Mevetissä on varmasti osaavimmat eläinlääkärit saman katon alla. Olemme saaneet aina todella asiantuntevaa hoitoa sekä lämminhenkistä asiakaspalvelua. Välillä ajat saattavat olla myöhässä, mutta koska Mevetissä hoidetaan haastavia sekä myös kriittisiä potilaita on tämä ymmärrettävä, sillä eihän eläintä voi jättää leikkauspöydälle, vaikka ko, potilaan vastaanottoaika olisikin loppunut. Mevetissä on oma laboratorio, joten peruslaboratoriokokeiden tulokset saa heti. Siellä myös työskentelee laboratoriohoitaja, joka tarvittaessa mikroskopoi näytteet tulosten varmistamiseksi.

Anonymous Vastaa

Erittäin asiantuntevaa palvelua! Eläinlääkäri diagnosoi täällä koiranpennultamme “sairauden” jonka mahdollisuudesta ei oltu muualla edes mainittu kun on melko harvinainen. Lisäksi eläinlääkäri oli myös todella mukava.

Kommentoi