Takaisin

Kahvila Kampela

Tarmokoira Vastaa

Vuosaari/Aurinkolahti/Uutelan luonnonsuojelualueen vieressä, nauti talvellakin terassilla kahvia ja pannukakkua koiraseurassa, vaikkapa lenkin päälle.

Nina Anttila Vastaa

Vuosaaressa, auki talvella viikonloppuisin, kesällä joka päivä. Koirille monta juomakippoa ja ystävällinen kohtelu. Aivan Vuosaaren uimaranna kupeessa, mahtavien ulkoilu lenkkien varrella.

emmy Vastaa

Satama kahvila Kampela meren lähellä Helsingin Aurinkolahdessa. Koirille löytyy vesikuppeja ja tiskiltä saa parhaalle ystävällekkin ostettua pientä suupalaa kun pyytää “koiralle nakkia”. Katetulle terassille saa myös ottaa vaikka sadetta pitämään. Erittäin ystävällinen henkilökunta, koiraihmisiä itsekkin.

Anonymous Vastaa

Tiskiltä saa ostaa koirallekkin pientä suupalaa kun pyytää “koiralle nakkia”. Aivan mahtava paikka ja erittäin ystävällinen henkilökunta.

Anu Vastaa

Kiva ja ystävällinen ilmapiiri .
Miellyttävä ympäristö.
Koiria varten juomakupit ja hauveleille varattu myytäväksi nakkeja 😉

Katja Vastaa

Kahvilamme sijaitsee Aurinkolahden perukoilla, Vuosaaren Urheilukalastajien venesataman rannassa. Pääset meille myös veneellä.
VUK:n satama on perustettu vuonna 1965. Satamassa majailee kalastusaluskin. Kahvilassamme voit aistia sataman miellyttävän rauhallisen tunnelman, ja samalla seurata sataman elämää, kalastajien touhuja ja istuskella aurinkotuolissa.
Kahvilamme toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi.

Koirille ihanan rauhallinen kahvio, jossa vesikuppeja tarjolla. Hyvä terassi, joista osa katettu. Vieressä upeat Uutelan maastot sekä koirahaka. Kävelymatkan päässä Vuosaaren metroasemasta Aurinkolahden suuntaan. Myös talvella auki, jolloin terassilla tarjolla mm. huopia. Idyllinen. Kesällä tarjolla myös usein Kampelan vieressä kalastusveneestä tuoretta ja savukalaa, ja loppukesästä mm. mansikoita ja herneitä. Monipuolinen kahvilavalikoima. Klassikkoja mm. kalakeitto, jota tullaan nauttimaan kauempaakin. Oma suosikki mehevä lihapiirakka.

Kommentoi