Takaisin

Hurttia & Huumoria – Hyvänolon Tupa

Täyden palvelun koiratalo. Olemme erikoistuneet koiran ja sitä kautta ihmisen hyvinvointiin, koiran ja ihmisen yhteisen arjen sujumiseen sekä isojen, haastavien koirien käytöskonsultointiin. All our services are also available in english language.

Maarit Keski-Jyrä Vastaa

Kaikenkattava palvelu!
Saatavana koiran koulutuspalveluja (jotka sopivat ihan tavan kotikoirille), hyvinvointipalveluja (trimmi, päiväkoti, hieronta ym.), BARF-ruokaa, kuivaruokaa, herkkuja, tarvikkeita (pantoja/hihnoja/petejä ym.).

Todella ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä omistajalle että koiralle!

Anonymous Vastaa

Saimme kursseilta kivaa puuhaa, yhteistä tekemistä ja ennenkaikkea oppeja arkeen. Tavallisen kotikoiran omistajana koin kynnyksen mennä kurssille pieneksi, sillä vastaanotto oli miellyttävä ja lämmin kun menin tupaan tutustumaan, ja ennenkaikkea kurssit oli suunnattu tavallisille ihmisille koirineen.

Anonymous Vastaa

Kattavat, selkeät nettisivut jonka kautta tutustuin tupaan. Kynnys mennä paikanpäälle oli matala koska nettisivut antoivat vaikutelman kotikoiralle ja -omistajalle sopivista palveluista. Ja näin olikin. Vastaanotto oli asiantunteva ja lämmin. Kursseilta saatiin apua arjen pikku hikkoihin ja neuvoja on saanut kurssien ulkopuolellakin.

Kommentoi