Dogia löi hynttyyt yhteen Host My Pet:n

logo-HMP + dogia-logo

Usein kysytyt kysymykset

700

Miten voin peruuttaa Haukahdukset uutiskirjeen?

Jos sinulla ei ole käyttäjätiliä palvelussamme, voit peruuttaa uutiskirjeen klikkaamalla uutiskirjeen alareunassa olevaa “En halua jatkossa uutiskirjettä” painiketta.

Jos taas sinulla on käyttäjätili palvelussamme, voit peruuttaa uutiskirjeen käyttäjätiedoista, poistamalla ruksin kohdasta tiedoteasetukset. Muista tallentaa tekemäsi muutokset.

Miten saan poistettua käyttäjätunnukseni/profiilini/tietoni sivuiltanne?

Jos haluat poistaa profiilisi ja tietosi DOGIkummi -palvelusta, voit tehdä sen kirjautumalla sisään palveluun käyttäjätunnuksillasi. Valitse DOGIkummi välilehti ja poista ruksi kohdasta aktivoi DOGIkummi. Muista tallentaa muutos klikkaamalla päivitä painiketta.

Jos haluat poistaa käyttäjätilisi kokonaan DOGIA -verkkopalvelusta, asiakaspalvelumme voi tehdä sen pyynnöstäsi. Lähetä pyyntö osoitteeseen [email protected]. Muistathan kertoa millä sähköpostiosoitteella käyttäjätili, jonka haluat poistaa on luotu.

Olen unohtanut käyttäjätilini salasanan. Miten saan uuden?

Voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi tästä (http://www.dogia.fi/siteshop/account/password).

En pysty kirjautumaan käyttäjätililleni. Saan ilmoituksen väärästä salasanasta.

Syynä tähän voi olla, se, että olet unohtanut salasanasi. Voit tilata salasanan sähköpostiisi tästä (http://www.dogia.fi/siteshop/account/password). Jos sisäänkirjautuminen ei edelleenkään onnistu, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Loin itselleni ja koiralleni profiilin palveluun. Nyt sitä ei kuitenkaan löydy.

Syynä voi olla se, että DOGIkummi palvelu ei ole sinulla aktivoituna. Kirjaudu siis palveluun, valitse sivun oikeasta yläreunasta omat tiedot ja käyttäjätilin asetuksista välilehti DOGIkummi. Lisää ruksi kohtaan aktivoi DOGIkummi. Nyt sinun ja koirasi profiilit pitäisi olla näkyvissä. Muista tallentaa muutos klikkaamalla päivitä painiketta.

Haluan poistaa oman tai koirani DOGIkummi -ilmoitukseni sivuiltanne, miten menettelen?

Kirjaudu sisään käyttäjätiliisi. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kohta omat tietoni ja käyttäjätiedoista välilehti DOGIkummi. Jos haluat poistaa koko DOGIkummi palvelun käytöstä, poista ruksi kohdasta aktivoi DOGIkummi. Jos taas haluat poistaa vain oman kummikoiranhaku ilmoituksesi, poista ruksi kohdasta etsin koiraa. Muista tallentaa muutokset klikkaamalla päivitä painiketta.

En voi luoda koiralleni profiilia palveluun, vaan ilmestyy herja “Sinulla ei ole oikeuksia tähän toimintoon.”

Käyttäjätilin asetukset kannattaa tarkistaa. Kirjaudu sisään käyttäjätiliisi, klikkaa oikeasta yläkulmasta kohta omat tietoni ja valitse välilehti DOGIkummi. Tarkista, että kohdassa aktivoi Dogikummi on ruksi ja tallenna tiedot klikkaamalla päivitä- nappia. Nyt käyttäjätiliisi pitäisi ilmestyä välilehti koirat. Seuraavaksi klikkaa auki välilehti koirat ja täytä koirasi tai koiriesi tiedot. jos haluat hakea koirallesi kummia, muista lisätä ruksi kohtaan etsin kummia koiralleni. Lopuksi tallenna tiedot klikkaamalla lisää uusi koira nappia.

En pääse lukemaan minulle saapunutta viestiä DOGIAn sivuilta. Pääsen kirjautumaan kyllä sisään ja sivuilla näkyy tietoni, mutta kun klikkaisin viestiä niin sivusto herjaa ettei minulla ole oikeuksia ja kirjaudu sisään. Ja olen siis jo kerran kirjautunut. Mikä avuksi?

Tämä voi johtua siitä, että DOGIkummi palvelun aktivointi profiilissasi oli jostain syystä pois päältä. Voit aktivoida palvelun seuraavasti. Kirjaudu sisään käyttäjätiliisi. Valitse oikeasta yläkulmasta kohta omat tietoni. Valitse käyttäjätilin asetuksista välilehti DOGIkummi. Lisää ruksi kohtaan aktivoi DOGIkummi. Muista tallentaa muutos klikkaamalla päivitä painiketta.

Onko koirakummius ilmaista toimintaa vai onko kummin sallittua pyytää maksua?

DOGIkummi palvelun tarkoituksena on mahdollistaa silloin tällöin koiraseuraa kaipaavien ihmisten ja toisinaan koiranhoito- tai lenkitysapua tarvitsevien koiranomistajien kohtaaminen. Tämän tarkoituksen pohjalta palvelu perustuu vapaaehtoisuuteen, ei maksullisen koiranhoitopalvelun tarjoamiseen. Maksullista koiranhoitopalvelua tarjoavat voivat ilmoittaa siitä toisen palvelumme, DOGIhaut -hakupalvelun kautta.

Kun kummiussuhde on muodostunut ja koira voi viettää kummin luona hoidossa pidempiäkin aikoja (esim. koiranomistajan lomamatkan ajan) on tietysti kummin ja koiranomistajan välinen asia sopia esim. ruokaan ja muihin koiran tarpeisiin liittyvistä mahdollisista kulukorvauksista.

Sain viestin koirani kummiksi haluavalta, mutta en löydä hänen profiiliaan. Miten löydän kummiehdokkaan profiilin palvelusta?

Klikkaa viestin lähettäjän nimeä. Näin pääset siirtymään viestiketju-näkymään. Tässä näkymässä klikkaa uudestaan lähettäjän nimeä, niin siirryt hänen profiiliinsa.

Jos tämä ei onnistu, syynä voi olla se, että viestin lähettäneellä henkilöllä ei jostain syystä ole DOGIkummi palvelu aktivoituna. Saat yhteyden kummiksi haluavaan henkilöön vastaamalla saamaasi viestiin. Voit kopioida viestiin seuraavan tekstin.
“Sain viestisi, jossa kerroit, että haluaisit koirani kummiksi. Haluaisin päästä katsomaan profiiliasi DOGIA palvelussa, mutta DOGIAn asiakaspalvelun kautta selvisi, että DOGIkummi -palvelu ei ole sinulla aktivoituna. Mikäli haluat koirakummiksi, aktivoithan Dogikummi -palvelun. Se tapahtuu seuraavasti: Kirjautunut sisään käyttäjätiliisi, klikkaa oikeasta yläkulmasta omat tietoni ja valitse välilehti Dogikummi. Laita ruksi kohtaan aktivoi Dogikummi ja tallenna tiedot klikkaamalla päivitä nappia.

Miten saan lisättyä yritykseni DOGIhaut palveluun koiraystävälliseksi palveluntarjoajaksi?

Saat yrityksesi lisättyä DOGihaut palveluun seuraavasti: Mene osoitteeseen http://www.dogia.fi/app/directory/search/search , valitse välilehti ilmianto ja rullaa siellä alas kohtaan DOGIhaut palveluntarjoajalle. Täytä yrityksesi tiedot ja paina lisää nappia. Yritys lisätään palveluun DOGIAn palvelunhallinnan toimesta noin parin päivän viiveellä.

Jos näistä ei löytynyt apua ongelmaasi, ota yhteyttä [email protected].